Seneste nyt

Asfalt- og rørarbejde

12.08.2014 18:15

Københavns Kommune skriver følgende:
"
Vi har glædeligvis fundet midler til at renovere Amager Strandvej på strækningen mellem Øresundsvej og Prags Boulevard. Ifølge vores tidsplan for udlægning af asfalt, starter arbejder tirsdag i uge 35 og fortsætter frem til og med fredag i uge 35 (fra d. 25. -29. august). Jeg tænker derfor ikke at nedsætte hastigheden inden arbejderne starter, da de er lige om hjørnet. Nedsætning af hastigheden kræver samtidig politiets samtykke. Jeg håber på din forståelse.

   

Du skal være opmærksom på at der kan være mindre afvigelser ift. vores tidsplan, hvis vi støder på forhindringer under udførelsen eller ved regnvejr, da det forsinker vores arbejder. Men indtil videre følger vi tidsplanen.

"

 

 

Udskiftning af rør i kælder forventer vi at blive udført f.o.m. 1. september 2014 og et par uger frem.

Der vil være 13 pulterrum som bliver berørt af arbejdet. For disse betyder det at der skal være adgang til at arbejde hvor de tærede rør befinder sig.  De berørte brugere vil få direkte besked, da der både skal leveres nøgler til VVS folkene samt gøres plads for at arbejdet kan udføres. 

Der må altså ikke stå ting under rørene, da dette kan blive beskadiget af vand.

Man kan selv checke om man bliver berørt af arbejdet. Hvis der går varmerør gennem ens pulterkammer, så bliver man berørt.


Tilbage


Nyhedsbrev

Tilmeld vores regelmæssige nyhedsbrev og modtag informationerne direkte i din e-postkasse.

Tilmeld / Afmeld

Nyhedsbrev arkiv